foto2015Beste deelnemer aan de Ketelhavenloop,

De voorinschrijving van de 22e Gicom Ketelhavenloop is inmiddels gesloten en we verheugen ons er op jou zondag 27 augustus te mogen begroeten.

Hierbij een aantal wetenswaardigheden:
- Je kunt het startnummer vanaf 9.30 uur ophalen in Café-restaurant Lands end.
- Je wordt daar ontvangen met een kopje koffie/thee.
- Er kan in principe geparkeerd worden bij Café-restaurant Lands end, volg hierbij de instructies op van de parkeerwachten,want de looproute moet te allen tijde vrij blijven!
- Wanneer het parkeerterrein bij Café-restaurant Lands end vol raakt kan er geparkeerd worden bij de sluis, volg ook hierbij de instructies.
- De start is om exact 11.00 uur. De route is beveiligd door gecertificeerde verkeersregelaars.
– Een ronde is precies 5 km, voor de 10 km loop je dus 2 rondes.
- Op vertoon van je startnummer kun je na afloop in Café-restaurant Lands end de herinnering ophalen.Vergeet deze niet want het is de moeite waard!
- De prijsuitreiking voor de 10 km begint om 12.30 uur. Er zijn in totaal 24 prijzen verdeeld over 8 categorieën. Zorg dat je er bij bent, want niet afgehaalde prijzen worden niet nagestuurd.

- Tijdens de Ketelhavenloop is Restaurant Lands-End gewoon geopend voor andere gasten.
We vragen je vriendelijk daar rekening mee te houden en alleen om te kleden in de daarvoor gereserveerde ruimte. Ook vragen we je om de toiletten niet te gebruiken als was- en kleedruimte zodat de andere gasten hier ook terecht kunnen.

-Voor lopers die na afloop willen lunchen in het restaurant zijn kortingsbonnen beschikbaar. Deze zijn bij binnenkomst te vinden in de nabijheid van de koffie/thee tafel.

We zien je zondag, alvast een prettige loop toegewenst en veel succes!

Met vriendelijke groet,
Organisatie Ketelhavenloop

 Start en parkeren bij:
Café-restaurant Lands end
Vossemeerdijk 23
8251 PM Dronten