foto2015

Beste atleet, atlete,

Binnenkort is het zo ver: de 23e Ketelhavenloop op zondag 2 september. Een mooie eerste loop na de zomervakantie, en een fijne manier om weer motivatie op te doen voor de komende maanden.

Er is een ronde van 5 km uitgezet, deze kun je 1 of 2 maal lopen. De 5 km van de Ketelhavenloop is uitermate geschikt voor lopers die dit voorjaar zijn gestart met hardlopen!

Het polderparcours loopt deels langs het water van het mooie Ketelmeer. En de inwoners van Ketelhaven zien er weer naar uit om de lopers op het Bungalowpark te ontvangen en aan te moedigen.

Net als afgelopen jaren start de Ketelhavenloop om 11.00 uur voor beide afstanden. Er kan bij Lands End worden geparkeerd, daar is voldoende parkeergelegenheid en dat is tevens de startlocatie.

Lands End is officieel nog niet open, maar voor de Ketelhavenloop wordt een uitzondering gemaakt! Op 2 september worden de deuren open gezet om deelnemers aan de Ketelhavenloop en hun supporters, vrijwilligers en verkeersregelaars te begroeten.
Er zal op die dag gratis koffie en thee zijn voorafgaand aan de start. Na afloop van de wedstrijd kan er, tegen betaling, nog wat gedronken worden en is er een koek of reep voor de lekkere trek.
Omdat het uitgangspunt is dat de opening van Lands End plaatsvindt op 1 oktober a.s. en er nog veel werk verzet moet worden, is het nog niet mogelijk om een hapje te eten op 2 september. Vanaf 1 oktober is iedereen natuurlijk van harte welkom.

In hetzelfde Lands End kunnen de lopers van de voor-inschrijving hun startnummer ophalen. Ook kan men daar tot 10.45 uur nog na-inschrijven.

Kosten inschrijving:
10 km: voorinschrijving € 7,00, na-inschrijving € 9,00
5 km: voorinschrijving € 6,00, na-inschrijving € 8,00

Na afloop ligt er een mooie herinnering klaar voor iedereen die het startnummer inlevert
De uitslagen worden gepubliceerd op de website van de Ketelhavenloop en op www.uitslagen.nl

Wil je alles nog eens nalezen of wil je direct inschrijven? Kijk dan op www.ketelhavenloop.nl, like onze facebook pagina of kijk op twitter @ketelhavenloop. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Voor-inschrijven kan tot en met vrijdag 31 augustus of na-inschrijven op de dag zelf.

Wij hopen jullie in grote getale op zondag 2 september te mogen verwelkomen bij de 23e Gicom Ketelhavenloop.

Start en parkeren bij:
Lands End
Vossemeerdijk 23
8251 PM Dronten